Протокол гуми

съобщение гуми

УДЪЛЖАВА СЕ СРОКА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИ С ПРЕДМЕТ: „ДОСТАВКА НА НОВИ, НЕУПОТРЕБЯВАНИ ГУМИ ЗА ЛЕКИ, ЛЕКОТОВАРНИ, ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ И СТРОИТЕЛНО – ПЪТНИ МАШИНИ, КАКТО И УСЛУГИ ПО МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ  НА ГУМИ В РАБОТНИ, ПОЧИВНИ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ” до 19.07.2019г., 16,00ч. ОФЕРТИТЕ ЩЕ СЕ ОТВАРЯТ ОТ КОМИСИЯ НА 23. 07. 2019 Г. ОТ 10. 30 ч. В АДМИНИСТРАТИВНАТА СГРАДА НА &bdquo..

съобщение масла

УДЪЛЖАВА СЕ СРОКА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИ С ПРЕДМЕТ: „Доставка на смазочни материали – масла, спирачна течност и антифриз” за нуждите на „Биострой” ЕООД. до 19.07.2019г., 16,00ч.

ОФЕРТИТЕ ЩЕ СЕ ОТВАРЯТ ОТ КОМИСИЯ НА 23. 07. 2019 Г. ОТ 10. 00 ч. В АДМИНИСТРАТИВНАТА СГРАДА НА „БИОСТРОЙ“ ЕООД.

ДОСТАВКА НА НОВИ, НЕУПОТРЕБЯВАНИ ГУМИ ЗА ЛЕКИ, ЛЕКОТОВАРНИ, ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ И СТРОИТЕЛНО – ПЪТНИ МАШИНИ, КАКТО И УСЛУГИ ПО МО

ДОСТАВКА НА СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ - МАСЛА, СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ И АНТИФРИЗ ЗА НУЖДИТЕ НА „БИОСТРОЙ” ЕООД

Последни обявления

  • ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

    "БИОСТРОЙ" ЕООД Ви уведомява, че временно преустановява услугите:    - предоставяне на контейнери за строителни отпадъци;    - приемане на строителни отпадъци за депониране. При подновя..

  • Събщение

    Във връзка с извънредното положение и необходимостта от предприемане на мерки срещу разпространение на COVID-19 „Биострой“ ЕООД уведомява гражданите на град Благоевград, че с цел опазване на тяхното здраве..

  • БИОСТРОЙ ЕООД инвестира в по-добри условия на труд на своите служители.

      БИОСТРОЙ ЕООД инвестира в по-добри условия на труд на своите служители.   „БИОСТРОЙ“ ЕООД  започна  изпълнението на дейностите по  проект  „Устойчиво ..

град Благоевград
ул. Скаптопара №12

Телефон: 073 / 88 42 35

Факс: 073 / 88 42 43

Имейл адрес:
biostroi@abv.bg